Tuesday, March 15, 2011

Etiqa menang lima anugerah

ETIQA Takaful Berhad (Etiqa) merangkul anugerah bagi lima kategori di Malam Anugerah Takaful ke-2 yang dianjurkan Malaysian Takaful Association baru-baru ini.

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Shahril Azuar Jimin berkata, kemenangan dalam lima kategori terbabit membuktikan Etiqa berjaya mendahului dan membuat perubahan dalam industri menerusi jenamanya.

“Acara yang berprestij ini dianjurkan untuk meraikan perkembangan pesat industri takaful tempatan dan memberi pengiktirafan kepada pencapaian terbaik dalam bidang masing-masing.
“Kami percaya sokongan kakitangan dan kebolehan kami bekerjasama dengan rakan niaga penyumbang kejayaan Etiqa,” katanya dalam kenyataan di Kuala Lumpur.

Etiqa Takaful Berhad juga tersenarai sebagai Pengendali Perniagaan Kumpulan Terbaik dan Pengendali Bancataful Terbaik. Sementara itu, Adventurine Agency Sdn Bhd, sebuah agensi yang mewakili Etiqa Takaful turut memenangi anugerah Produksi Million Dollar manakala Zulkifli bin Othman, ejen Etiqa Takaful, membawa pulang anugerah Agensi Million Dollar.

Harian Metro, 14 March 2011

0 comments:

Post a Comment

Al Qur'an

Listen to Quran
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More